Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Νέα αρχή για τον Παντελή Κρυστάλλη προπονητής του Αγροτικού Αστέρα!

Ο 35 χρόνος πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας, και ένας εκ των αρχηγών της,αποφάσισε μετά το παιχνίδι με τον Απόλλων Παραλιμνίου στις Σέρρες όπου ήταν αρχηγός και πέτυχε και το τελευταίο του γκολ στην ενεργό δράση, πήρε την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια με τον Ημίθεο στο στήθος.

Πρόκειται για έναν παίκτη κόσμημα εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, που ξεκίνησε στον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής Σερρών την σεζόν, αλλά τόσο ο προπονητής της ομάδας τότε Σάκης Αναστασιάδης, αλλά και ο γενικός αρχηγός Τάσος Κατσαμπής του ζήτησαν να βοηθήσει και αυτός το έκανε!

Ο Παντελής Κρυστάλλης ξεκινά ένα νέο σταθμό, αυτόν της προπονητικής, καθώς ως ποδοσφαιριστής ήταν κίλερ αυτό δείχνουν και οι επιδόσεις του στο σκοράρισμα, με πάνω από 300 τέρματα στις εθνικές κατηγορίες.

Ο Κρυστάλλης αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Αγροτικού Αστέρα, μια ομάδα που την τίμησε και ως παίκτης.

Στην ποδοσφαιρική του καριέρα ο Σερραίος πρώην επιθετικός φόρεσε τις φανέλες των:Εθνικού Σιδηροκάστρου,Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας Προσοτσάνη Δράμας ,Πανηλειακού, Εθνικού Γαζώρου, Αιγινιακού,Αγροτικού Αστέρα, Καβάλας, ΠΑΕ Σερρών,ΑΠΕ Λαγκαδά, και Μέγα Αλέξανδρου Καρπέρης Σερρών.

Να του ευχηθούμε καλή επιτυχία, και καλή τύχη στο νέο του ξεκίνημα με υγεία πάνω απ΄όλα…