Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Νέα νίκη οι έφηβοι του Ηρακλή!

Την τρίτη τους νίκη σε τρία παιχνίδια, πήραν οι έφηβοι του Ηρακλή, νέο θύμα τους αυτή την φορά ο ΑΣ Αργώ Βόλου με 3-0, οι παίκτες του Στέφανου Νάνα που κάθισε στον πάγκο λόγο ότι ο προπονητής των εφήβων Λάμπης Μπαμπαλιούτας, έλειπε με την ανδρική ομάδα στο Βραχάτι.

Τα σετ ( 25-18, 25-19, 25-14)

Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Στέφανος Νανάς αναφορικά είπε : « Το σημερινό παιχνίδι είχε πολλά χαρακτηριστικά με το χθεσινό. Κάναμε μια διαχείριση, προσπαθήσαμε να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες. Το μυαλό μας φυσικά είναι στραμμένο περισσότερο στο αυριανό παιχνίδι χιαστί και περιμένουμε να δούμε τον αντίπαλο που θα παίξουμε. Με το καλό να γυρίσουν ο Στ. Τζιουμάκας μαζί με τον προπονητή μας Λ. Μπαμπαλιούτα και αύριο να παρουσιαστούμε όπως πρέπει γιατί ουσιαστικά αυτό το παιχνίδι περιμέναμε για να περάσουμε εκεί που πιστεύω ότι ανηκουμε, δηλαδή στο final 4 του Πανελληνιου Πρωταθληματος».