Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Νίλσον: «Τα καλύτερα μου χρόνια ήταν στον Ηρακλή»

Με αφορμή τον αγώνα μεταξύ της Εθνικής Σουηδίας και της Εθνικής Ελλάδος, ο πρώην διαγώνιος του Ηρακλή Μάρκους Νίλσον, μίλησε για το πέρασμα του από την Ελλάδα και τον Ημίθεο. Ο Σουηδός σταρ που αγαπήθηκε  πολύ από τον κυανόλευκο κόσμο,τόνισε πως με την φανέλα του «Αυτοκράτορα” έζησα τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του, ενώ δεν ξεχνά την «φλεγόμενη” κερκίδα του Final 4 της Πράγας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου τα πέρασα στην Ελλάδα και στον Ηρακλή. Η Θεσσαλονίκη είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου. Δεν την ξεχνώ ποτέ, όπως δεν μπορώ να ξεχάσω τον κόσμο του Ηρακλή. Κρίμα που δεν μπορέσαμε να του προσφέρουμε την χαρά της κατάκτησης Τσάμπιονς Λιγκ. Η εξέδρα θυμάμαι στην Πράγα έμοιαζε με βόμβα έτοιμη να εκραγεί. Δεν υπάρχουν καλύτεροι οπαδοί από αυτούς του Ηρακλή. Χαιρόμουν όταν έπαιζα μπροστά σε αυτό το κοινό».

«Δεν θέλω να παίξω Ισπανία και Γερμανία, μακάρι να μπορούσα να παίξω και πάλι στην Ελλάδα σε υψηλό επίπεδο. Μου λείπει η χώρα σας και ελπίζω κάποια στιγμή, όσο βαστάνε τα χέρια μου να επιστρέψω».