Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Νικητής ο κόσμος…Δεν μπόρεσε η ομάδα τέλος η Ευρώπη!

Την ήττα με 0-3 σετ, για τον επαναληπτικό του Τζάλεντζ Καπ στο Κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας γνώρισε ο Ηρακλής από την Μπενφίκα, λέγοντας αντίο πρόωρα από την Ευρώπη.

Στην σημερινή αναμέτρηση νικητής ήταν ο κόσμος, ο οποίος δημιούργησε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα θυμίζοντας παλιές εποχές, όμως αυτό δεν το εκμεταλεύτηκε η ομάδα του Γιάννη Ορφανού, που δεν κατάφερε να γίνει ανταγωνιστική κόντρα στους Πορτογάλους, φεύγοντας από το ταξίδι της Ευρώπης με δύο ήττες, χωρίς να κερδίσει σετ ο Ημίθεος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η κατάσταση του Απόστολου Αρμενάκη, που αγωνίστηκε ασθενής (οξεία γαστρεντερίτιδα), στέρησε από τον Αυτοκράτορα πολύ από την δύναμη του στην επίθεση.

Πολύ κακός στα δύο πρώτα σετ, τα οποία τα έχασε εύκολα ο Ηρακλής με 13-25 και 12-25, στην συνέχεια όμως παρότι ήθελε να πάρει κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι, και στο τελευταίο σετ οι Πορτογάλοι το κατέκτησαν με άνεση υπογράφοντας την νίκη με 0-3 σετ, κερδίζοντας το τρίτο με 15-25.

Ο κόσμος χειροκρότησε την ομάδα, ενώ από την πλευρά τους οι παίκτες της Μπενφίκα χειροκρότησαν τον κόσμο του Ημίθεου.

Τα σετ: 13-25, 12-25, 15-25 (0-3).