Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Ντροπιαστική ήττα, ολοένα και απομακρύνεται η άνοδος!

Στις παλιές κακές εμφανίσεις επέστρεψε ο Ηρακλής, αυτή τη φορά εντός έδρας κόντρα στον ΑΕ Καραϊσκάκης.

Με τους φιλοξενούμενους να έρχονται στη Θεσσαλονίκη με αποστολή 17 ατόμων, ουδείς περίμενε να είναι αυτή η έκβαση του αγώνα.

Χωρίς να μπορέσει να φτάσει την απόδοση των δύο προηγούμενων αγώνων, παρότι είχε την κατοχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, ο «Ημίθεος» δημιουργούσε ευκαιρίες χωρίς να απειλεί ουσιαστικά τους φιλοξενούμενους.

Όσο έλειπαν οι κλασικές ευκαιρίες, με την άμυνα του Ηρακλή ψηλά, τόσο δινόταν η εντύπωση ότι οι ο ΑΕ Καραϊσκάσκης μπορεί να φύγει με κάποιο θετικό αποτέλεσμα από το Καυταντζόγλειο, όπως και έγινε.

Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης ο Άλεξιτς στο 38′, ο οποίος έβαλε «φωτιά» στον Ηρακλή που κλήθηκε να βρει λύσεις ενόψει του δευτέρου ημιχρόνου.

Κάτι τέτοιο ουδέποτε συνέβη, ο «Ημίθεος» αγχωμένος δεν μπορούσε να απειλήσιε ουσιαστικά, οι παίκτες πραγματοποιούσαν συνεχώς λάθος μεταβιβάσεις, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, θέλησε να δώσει ώθηση στην ομάδα περνώντας τους Πτηνόπουλο και Ρόβα στο παιχνίδι, ωστόσο τίποτα δεν άλλαξε.

Τελικό αποτέλεσμα, 0-1 με τον ΑΕ Καραϊσκάκης να παίρνει ένα σπουδαίο και ανέλπιστο διπλό, και τον Ηρακλή να βυθίζεται στη βαθμολογία, βλέποντας το τρένο της ανόδου να απομακρύνεται οριστικά.

Συνθέσεις:

Ηρακλής: Βοσνιάδης, Κουτρομάνος (75΄ Ρόβας), Κουκόλης, Στάμου, Μουμίν (55΄ Πτηνόπουλος), Καλτσάς, Μενδρινός (29΄ Τάι), Πασάς, Ντούνης, Χασομέρης, Περόνε.

ΑΕ Καραϊσκάκης: Στεφανάκος, Καπίας, Παντίδος, Χρουσιέλ, Καψάλης, Παπανίκου, Μασούρας, Χούσος, Ψιάνος, Κάκκο (70΄ Λίτσκας), Άλεξιτς (90΄+2΄ Ματθαίου).