Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Ξεκίνησε με αισιοδοξία ο Αυτοκράτορας(Εικόνες)

Την πρώτη του προπόνηση στο Κατσάνειο πραγματοποίησε ο Αυτοκράτορας που είναι έτοιμος για την νέα αγωνιστική σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πριν την έναρξη της προπόνησης, ο πρόεδρος της ομάδας κ. Πρόδρομος Καλαϊτζίδης καλωσόρισε τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο και τους ευχήθηκε για την νέα χρονιά.

« Ως πρόεδρος του Συλλόγου και εκ μέρους της διοίκησης σας εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας. Στόχος της ομάδας είναι να κρατήσουμε τα κεκτημένα και να μπορέσουμε να κάνουμε το ένα βήμα παραπάνω.
Τις επόμενες μέρες αναμένεται και η άφιξη ενός ξένου παίκτη εκτός του Φέργκιουσον για να μπορέσουμε να είμαστε πιο δυνατοί και να χτυπήσουμε τους Πορτογάλους. Είναι ένα στοίχημα προσωπικό δικό μου και θέλω να γίνει και της ομάδας γιατί είναι πολύ σημαντικό να περάσουμε στον επόμενο γύρο »

Ο κ. Καλαϊτζίδης σύστησε τα μέλη της διοίκησης στους νέους αθλητές και τόνισε
« Όλοι εμείς εδώ βλέπουμε το ίδιο όνειρο. Το όνειρο φυσικά είναι αυτό που έβλεπα εγώ πριν χρόνια το 2012 όταν αυτή εδώ η ομάδα είχε μείνει μόνο σαν όνομα και προσωπικός μου στόχος ήταν να φτάσει ξανά ψηλά. Είχα πει όταν φτάσω αυτή την ομάδα ψηλα και βγει στην Ευρώπη θα σταματήσω, τελικά είπα ότι πρέπει να πάρω και ένα τίτλο και σε αυτό θα με βοηθήσετε. Με αυτούς εδώ τους τρελούς, λοιπόν, βλέπουμε το ίδιο όνειρο και γι’ αυτό είμαστε εδώ σήμερα. Θέλω μαζί να δούμε το ίδιο όνειρο. Από εσάς θέλω μόνο ένα πράγμα, να υπάρχει πειθαρχία, ιεραρχία και αλληλοσεβασμός μεταξύ μας ».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Απόστολος Βαμβακίδης ο οποίος με την σειρά του ευχήθηκε στους παίκτες
« Σιδεροκέφαλοι οι νέοι παίκτες και να έχουμε μια καλή χρονιά. Το μυστικό της επιτυχίας για μένα είναι η καλή σχέση διοίκηση με παίκτες. Προσπαθούμε τα τελευταία 3 χρόνια σαν οπαδοί που έχουν αναλάβει την διοίκηση να κάνουμε αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Αυτή η ομάδα πρέπει να πρωταγωνιστή ξανά. Καθημερινά προσπαθούμε να λύσουμε ότι προβλήματα υπάρχουν. Αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι ότι είμαστε δίπλα σας για ότι χρειαστεί είναι ευχάριστο που λέτε ότι έχουμε ανέβει ένα σκαλί πιο πάνω. Κάθε χρόνο προσπαθούμε να διορθώσουμε τις ατέλειες. Εμείς και στα δύσκολα είμαστε εδώ ».

Και τέλος τον λόγο πήρε ο προπονητής κ. Γιάννης Ορφανός « Καλή αρχή να ευχηθώ κι εγώ από την μεριά μου. Πραγματικά χαίρομαι γιατί όλοι όσοι βρίσκεστε σήμερα εδώ ήταν επιθυμία μου. Ήθελα και παλαιότερα να συνεργαστούμε αλλά δεν είχαν έρθει οι συγκυρίες. Θεωρώ πως έχουμε ανέβει ένα σκαλί και δεν είναι μόνο στο παικτικό κομμάτι, είναι όλο το κλίμα. Αυτό θα μας βοηθήσει ώστε να μπορέσουμε να κρατήσουμε τα περσινά και να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Φέτος ξεκινάμε με καλύτερες βάσεις. Βλέπουμε τις αδυναμίες μας και προσπαθούμε να τις διορθώσουμε ».

Καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες σε Ελλάδα & Ευρώπη.