Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Οι εκλεκτοί του Σπύρου Μπαξεβάνου για τον Βόλο!

Ο Ηρακλής αντιμετώπιζει τον ΝΠΣ Βόλο στις 18:00,για την 5η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου για την Football League, με στόχο την διατήρηση της πρώτης θέσης.

Εκτός θα είναι ο τιμωρημένος Τάι, αλλά και ο Γιώργος Αμπάρης ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις, επιστρέφει μετά από καιρό στην αποστολή ο Μεντί.

Ο προπονητής του Ηρακλή Σπύρος Μπαξεβάνος ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που αποτελούν την αποστολή για την 5η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βόλου. Οι παίκτες είναι οι : Παναγιώτης Βοσνιάδης, Τρύφων Γιούδας, Βασίλης Αμαραντίδης, Μιχάλης Γιαννίτσης, Χάρης Ευσταθιάδης, Κώστας Κασναφέρης, Άγγελος Καραντασιάδης, Λεωνίδας Καστριτσέας, Νίκος Κουρέλας, Παντελής Κρυστάλλης, Σάββας Κυριακίδης, Μάριος Κωστούλας, Κώστας Παναγιωτούδης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Μηνάς Πτηνόπουλος, Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος, Χρήστος Ρόβας,Λεο Ντε Σμεντ, Μεντί.