Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Ο Ηρακλής δεν είναι για φιέστες, είναι μαθημένος να πολεμά ! Όλοι Καυτανζόγλειο στις 17:00!

Ο Ηρακλής είναι κάτι ξεχωριστό, αυτό φαίνεται από όσα έχει περάσει εδώ και 110 χρόνια ιστορίας από την ίδρυση του!

Στην μυθολογία οι άθλοι του Ημίθεου ήταν 12, στην τωρινή ιστορία είναι πολύ περισσότεροι, από το 1980 ως το 2017 αλλά και τώρα που πάλι βρίσκεται χαμηλά, όλοι τον πολεμούν άμεσα και έμεσα, με στόχο να τον αφανίσουν…

Ο Ηρακλής κυρίες και κύριοι δεν σβήνει, δεν θα σταματήσει να πολεμά, όχι με αθέμιτα μέσα, όχι με ίντριγκες, όχι με το παρασκήνιο, όχι με πολιτικούς, όχι με αλλαγές νόμων, όχι με συμμαχίες, όχι με ψέματα, ούτε με ανήθικα χτυπήματα.

Αλλά με το σπαθί του καρδίζει πάντα αυτό που παλεύει και αξίζει, μέσα στα γήπεδα όχι στα δικαστήρια και στα χαρτιά.

Είμαι υπερήφανος που γεννήθηκα ΗΡΑΚΛΗΣ, είναι κάτι ξεχωριστό, κάτι μοναδικό, δεν είναι πάντως ομάδα της μόδας των νεόπλουτων, και των τίτλων με όποιον τρόπο και αν είναι!

Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε αυτό το προνόμιο να είμαι ΗΡΑΚΛΗΣ, που σημάνει ανεξαρτησία, ελευθερία,αγάπη, πάθος, λατρεία….

Σήμερα όλοι στο Καυτανζόγλειο για να χειροκροτήσουμε την ομάδα που φτιάχτηκε σε χρόνο μηδέν, και παίζοντας με την ιστορία και την φανέλα της έλαμψε και τελείωσε το πρώτο εμπόδιο το πρωτάθλημα της Γ ΄ Εθνικής.

Football League το επόμενο εμπόδιο, για την επιστροφή κόντρα σε όλους και όλα δεν ξεχνώ, τρεις ημερομηνίες ορόσημο 1980,2011,2017….

Δεν συγχωρώ…

1000 χρόνια Ηρακλής!