Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Ο Ηρακλής ετοιμάζεται για Λευκάδα…Αυτοί είναι οι αντίπαλοι!

Ο Ηρακλής αφού κατάφερε να ανατρέψει κάθε προγνωστικό καθώς έκανε ομάδα την τελευταία στιγμή,κανείς στην αρχή δεν πίστευε την σημερινή κατάληξη, ο Ημίθεος αναδείχθηκε πρωταθλητής στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, στον 2ο όμιλο.

Οι παίκτες του Σπύρου Μπαξεβάνου πλέον καλούνται να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό,και να τελειώσουν την άνοδο μέσω των μπαράζ,ο Χρήστος Ρόβας έσπασε κάθε ρεκόρ με τα 30 γκολ πού έχει σημειώσει, και όλη η ομάδα είναι έτοιμη για την πρόκληση αυτή.

Την Κυριακή 29 Απριλίου ξεκινούν τα πλέι οφ στην Λευκάδα για τον Ηρακλή, ο Ημίθεος αντιμετώπιζει τον Τηλυκράτη Λευκάδας στις 17:00 για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ ανόδου στην Football League.

Το  Bluenews.gr σας παρουσιάζει το προφίλ των τριών αντιπάλων του Ηρακλή!

Π.Σ. Απόλλων Παραλιμνίου

Logo Apollon Paralimnio.png

Ο Π.Σ. Απόλλων Παραλιμνίου είναι αθλητικό σωματείο στο Παραλίμνιο του νομού Σερρών στην Ελλάδα. Χρώματα του συλλόγου είναι το κυανό και το λευκό. Δραστηριοποιείται στο άθλημα του ποδοσφαίρου. Τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας διεξάγονται στο Δημοτικό Γήπεδο Παραλιμνίου, χωρητικότητας 800 θεατών.

Η ομάδα του Απόλλων έχει στο ρόστερ του παίκτες όπως οι Στέφανος Γουναρίδης, οι πρώην κυανόλευκοι Αλέξανδρος Λαβιδάς και Τάσος Δέντσας,ο Δημήτρης Γαϊδαρτζής,και οι Γιάννης Νταλμπάντης,Γρηγόρης Ρούμπος,και Γιάννης Κουλτσιάκης.

Α.Σ. Τηλυκράτης Λευκάδας

Tilikratis.jpg

Ο Αθλητικός Όμιλος Τηλυκράτης Λευκάδας είναι αθλητικό σωματείο με έδρα τη Λευκάδα. Χρώματα του είναι το κυανό και το ερυθρό. Δραστηριοποιείται στο άθλημα του ποδοσφαίρου. Τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας διεξάγονται στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας «Πλάτωνας Γρηγόρης», χωρητικότητας 1.300 θεατών.

Η ομάδα του Ημίθεου την σεζόν 2011-12 στην ήττα από τον Τηλυκράτη στο Καυταντζόγλειο με 0-2.

Αποτέλεσμα εικόνας για ηρακλης τηλυκρατης 0-2

Τα γκολ στο  παιχνίδι πέτυχαν στο 24΄ ο Αλμπάνης και στο 90΄ο Θανελάς.
AE ΠΟΝΤΙΩΝ-ΗΡΑΚΛΗΣ(Λεωνίδας Μπίλης): Κελπέκης, Γούτσιος (46′ Γκόγκας), Γούλας, Δεληζήσης, Χασιώτης, Τροΐρης, Οικονόμου, Πετράκος, Σαπάνης, Μουρατίδης, Προβατίδης (46′ Τσιτλακίδης).
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Ανδρέας Παντζιαράς): Σταυράκης, Αχείμαστος, Νάκου, Ιασωνίδης, Ρούσσης, Καραγιαννίδης, Πουταχίδης, Κόκκαλης (50′ Θανέλας), Κατσίκης (85′ Συμελίδης), Αλμπάνης (60′ Μυροφορίδης), Καταγής.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουναλάκης (Ξάνθης)
ΒΟΗΘΟΙ: Εμπλιούκ (Ξάνθης), Γεωργίου (Λάρισας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χασιώτης, Οικονόμου, Γούτσιος – Αλμπάνης, Ρούσσης, Ιασωνίδης, Καταγής, Αχείμαστος, Θανέλας, Κατσίκης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
Με σκορ 1-1 είχε τελειώσει το παιχνίδι στην Λευκάδα:
Τα γκολ είχαν σημειώσει οι  Παπανίκος στο 58΄και Νατσιόπουλος στο  61΄.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ: Σταυρακης, Κιουταχίδης, Ρούσης, Καταγής, Ιασωνίδης, Αχείμαστος, Καραγιαννίδης, Νάκος (90+ Αλμπάνης), Παπανίκου (68′ Συμελίδης), Θανέλας, Κατσίκης

ΗΡΑΚΛΗΣ: Κελπεκης, Τροίρης, Παπαστεριανός. Χασιώτης, Λιόλιος, Νατσούρας, Παληγέωργος (46′ Κωνσταντινίδης), Οικονόμου, Χιονίδης (73′ Μωυσίδης), Τσιλιανίδης, Γεωργίου (60′ Νατσιόπουλος)

Στην φετινή ομάδα του Τηλυκράτη πάλι στον πάγκο είναι ο Ανδρέας Παντζιαράς, Καραγκούνης Γιώργος(Τερματοφύλακας),Γεωργάκης Γιάννης,Κτενάς Ανδρέας,Στέφανος Βασιλείου,Μπουρδούβαλης Διονύσης,Πολυχρονάκης Γιάννης,Τσελαή Ρομέο,Καλογέρης Σταύρος, Ιασωνίδης Κώστας,Καταγής Σπύρος,Τοντόροφ Ίβο,Μπάλη Λέντι αυτοί αποτελούν τον κορμό της ομάδας!

Βόλος Ν.Π.Σ.

Ο Βόλος Νέος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος είναι αθλητικός σύλλογος στο Βόλο του νομού Μαγνησίας στην Ελλάδα. Χρώματα του είναι το μπλε και το κόκκινο.Ο σύλλογος διαθέτει ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η ποδοσφαιρική ομάδα του συλλόγου αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική. Για τα εντός έδρας παιχνίδια χρησιμοποιεί το Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει στις κερκίδες του έως και 1.500 θεατές.

Τον Απρίλιο του 2017, υπήρχαν βλέψεις για τη δημιουργία ενός νέου συλλόγου με έδρα το Βόλο. Τελικά, μετά από συνομιλίες, αποφασίστηκε να δοθεί το ΑΦΜ της Πύδνας Κίτρους κι έτσι δημιουργήθηκε ο Βόλος Νέος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος, του οποίου η επίσημη παρουσίαση έγινε στις 2 Ιουνίου.

Η ομάδα, που πήρε τη θέση της Πύδνας Κίτρους στη Γ΄ Εθνική για την περίοδο 2017-2018, ξεκίνησε την προετοιμασία της με σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις, μέχρι την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 4ο όμιλο.

H Τεχνική ηγεσία του Συλλόγου

Τεχνική ηγεσία
Προπονητής Flag of Spain.svg Χουάν Φεράντο
Βοηθός προπονητή Flag of Greece.svg Πέτρου Άκης
Γυμναστής Flag of Greece.svg Παλάσκας Αργύρης
Προπονητής τερματοφυλάκων Flag of Greece.svg Μπολοβίνης Φίλιππος
Γιατρός Flag of Greece.svg Παύλος Γρηγοριάδης

 

Φαρμάκης Στέργιος,Ντεντάκης Αντώνης,Ντόσης Ιωάννης,Παπαδόπουλος Θωμάς,Τζελίδης Λάζαρος,Μαρτσέλο Πέντα,Ζέρης Αλέξανδρος,Δεμηρτζόγλου Κών/νος,ο πρώην κυανόλευκος Πίτου Γκαρσία,Καμπαγιέρο Ιγνάσιο,Ηλιόπουλος Κών/νος,Κυπαρισσής Γιώργος, είναι ο κορμός του Βόλου!

Εκτίμηση ο σοβαρός Ηρακλής, με την ιστορία την φανέλα, και την δύναμη του κόσμου του τελειώνει την άνοδο!