Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Ο Μάκης Γιαννίκογλου κοντά στον Ηρακλή!(Φώτο)

Είναι γνωστό ότι ο Ηρακλής έχει δημιουργήσει αγάπη σε ανθρώπους που πέρασαν από την ομάδα, και έζησαν ωραίες στιγμές μαζί του.

Όμως η μοίρα τους έφερε μακριά από τον σύλλογο χάρις στην διοίκηση Παπαθανασάκη, και τον τρίτο εξωαγωνιστικό υποβιβασμό που έστειλε τον Ημίθεο στην Γ΄Εθνική, σε μια προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος για να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Κατά καιρούς αρκετοί πρώην κυανόλευκοι έχουν βρεθεί στο Καυταντζόγλειο για να δουν τον Ηρακλή από κοντά, την αρχή είχε κάνει ο Σεραφείμ (Μάκης ) Γιαννίκογλου, που είχε βρεθεί στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τον Αγροτικό Αστέρα στην Επανομή!

Στην συνέχεια στο Καυταντζόγλειο βρέθηκαν και οι Εμμάνουελ Περόνε και Πασχάλης Κάσσος, ο Αργεντινός ήταν και πάλι παρών εχθές δείχνοντας πως δεν ήθελε να αποχωρήσει από την ομάδα!

Παρόν ήταν επίσης και ο πρώην τερματοφύλακας της ομάδας, και νυν του ΠΑΣ Γιάννενα Μάκης Γιαννίκογλου,που βρήκε την ευκαιρία να βρεθεί κοντά στον Ηρακλή, για τον οποίο συνεχώς νοιάζεται και μαθαίνει, όπως και ο πρώην αρχηγός της ομάδας Μιχάλης Μπουκουβάλας που είναι συμπαίκτης του στον ΠΑΣ, για την πορεία του Ημίθεου.

Η διακοπή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ ξύπνησε αναμνήσεις στο χθεσινό παιχνίδι!