Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Πολύ κακός…Αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με Αιγινιακό!Τέλος ο Αλέκος Βοσνιάδης…

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Ηρακλής είχε πολύ κακή απόδοση, όπου για την 3η αγωνιστική της Football league αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 στο Καυτανζόγλειο με τον Αιγινιακό.

Γλίτωσε το κάζο

Στο 87΄ ο Χρήστος Ρόβας ισοφάρισε σε 1-1 γλυτώνοντας από ένα νέο κάζο καθώς μετά τον διασυρμό στο κύπελλο από τον Ατρόμητο, και την ήττα στην Κέρκυρα αν ερχόταν και τρίτη διαδοχική ήττα θα βάραινε περισσότερο το είδη βαρύ κλίμα.

Αποδοκιμασίες κατά την διάρκεια και στο τέλος για τον προπονητή της ομάδας Αλέκο Βοσνιάδη από τον κόσμο του Ηρακλή, η ομάδα αυτή την στιγμή βρίσκεται σε σύγχυση παρότι βρισκόμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος!!!

Οι φιλοξενούμενοι που ήταν καλοί στις αντεπιθέσεις, εκμεταλεύτηκαν μια από αυτές και σκόραραν στο 78΄όταν ο Ορφανίδης από δεξιά πέρασε, γύρισε και ο Πέριτς από κοντά έκανε το 0-1.

Στα τελευταία λεπτά ο Ημίθεος πάλεψε για το δεύτερο γκολ της νίκης, όμως δεν κατάφερε να το πετύχει σε τρεις περιπτώσεις, χωρίς ωστόσο αυτό να δικαιολογεί την εικόνα της ομάδας σε όλη την αναμέτρηση…

Πολύ αργός, χωρίς σκέψεις και ενέργεια ο Ηρακλής, έτσι δεν μπορεί να πάρει την άνοδο, βαριά ή φανέλα αλλά αν δεν παίξεις δεν γίνεται τίποτα!!!

Νέα απώλεια για Ηρακλή

Συνθέσεις:

Ηρακλής: Βοσνιάδης, Χιντζίδης (46΄ Γεωργίου – 65΄ Ρόβας), Κουτρομάνος, Κούσας, Ζιαμπάρης, Μουμίν, Παναγιωτούδης, Πασάς, Ντούνης, Κλέιτον (59΄ Μενδρινός), Περόνε.

Αιγινιακός: Γιαγκιόζης, Ορφανίδης, Τοπαλίδης, Πετρούσης, Ζήσης, Λάσκαρης, Πολύζος, Μαρκόφσκι, Παπαδόπουλος, Πέριτς, Πιαστόπουλος (82΄ Στάνιτς).

Τέλος ο Αλέκος Βοσνιάδης 

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή όπως ο ίδιος ανακοίνωσε στην συνέντευξη τύπου, είναι ο Αλέκος Βοσνιάδης, καθώς το κλίμα ήταν ιδιαίτερα βαρύ προς αυτόν, και σε συνδυασμό με τις κακές εμφανίσεις και τα αρνητικά αποτελέσματα ήρθε η παραίτηση του.