Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Πρεμιέρα με το δεξί για τον Ημίθεο με Περόνε!

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Football league πήρε ο Ηρακλής αφού επικράτησε με 1-0 του Ηρόδοτου με γκολ του Περόνε στο 9΄.

Οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη που είχαν περισσότερη διάθεση στο πρώτο ημίχρονο σε σχέση με το δεύτερο μέρος, έκαναν ευκαιρίες να τελειώσουν το παιχνίδι από νωρίς, χωρίς ωστόσο να απειληθεί ιδιαίτερα η εστία του Παναγιώτη Βοσνιάδη.

Αυτό που κρατά ο Ημίθεος από την πρεμιέρα είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί, το μυαλό στρέφεται στον αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης με τον Ατρόμητο, και στο βάθος η αναμέτρηση με την Κέρκυρα για την 2η αγωνιστική της Fooball league.

Ο κόσμος έδωσε το παρών στις κερκίδες του Καυτανζογλείου, υπολογίζεται γύρω στις 7.000 ο οποίος χειροκρότησε ζεστά την ομάδα του Ηρακλή στο τέλος.

Παρών ήταν και ο μεγαλομέτοχος Τομ Παπαδόπουλος μαζί με τον συνεργάτη του Στάθη Καραντώνη.

Αξίζει να σημειωθεί η φοβερή επίδοση του Εμάνουελ Περόνε, που έχει σκοράρει σε τρεις πρεμιέρες με την φανέλα του Ηρακλή, σε δύο θητείες, ενώ πέτυχε και το πρώτο εντός έδρας γκολ την σεζόν 2016-17 στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καυτανζόγλειο στην ήττα με 1-2.

Οι τρεις αγώνες και οι χρονολογίες που έχει σκοράρει

2014-15, 1η αγωνιστική Football League: Πιερικος – ΗΡΑΚΛΗΣ 0-1 με σκόρερ τον Περόνε. 

2015-16, 1η αγωνιστική Super League: Καλλονή – ΗΡΑΚΛΗΣ 0-1 με σκόρερ τον Περόνε. 

2018-19, 1η αγωνιστική Football League: ΗΡΑΚΛΗΣ – Ηρόδοτος 1-0 με σκόρερ τον Περόνε.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής: Βοσνιάδης, Κουτρουμάνος, Κούσας, Ζιαμπάρης, Πασάς, Μουμίν, Παναγιωτούδης (69΄ Μενδρινός), Χασομέρης (61΄ Ρόβας), Ντούνης (85΄ Τάι), Κλέιτον, Περόνε.

Ηρόδοτος: Κουράκης, Μπάμπης, Προβυδάκης, Γιαλούσης, Κανδηλάκης Φραγκουλάκης, Κασαπάκης (77΄ Αμαραντίδης), Αυγενικού (54΄ Αργκιλέσι), Μωραϊτης, Κωνσταντινίδης, Σμυρλής (34΄ Μασάδο).

Διαιτητής

Αθανάσιος Δραγούσης (Κιλκίς)
Βοηθοί

Νικόλαος Κωτούλας (Κιλκίς)
Χρήστος Κρυωνάς (Σερρών)
Τέταρτος

Απόστολος Τζουμαλάκης (Σερρών).