Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Σε ζωντανή μετάδοση ο αγώνας με το Μαρούσι το Σάββατο!

Ζωντανά μέσω διαδικτυακή μετάδοση από το επίσημο κανάλι στο YouTube της ΚΑΕ Ηρακλής, θα μεταδοθεί ο αγώνας του Σαββάτου ανάμεσα στο Μαρούσι και τον Ηρακλή, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α2 μπάσκετ ανδρών που αρχίζει στις 17:00, μετά από σχετική άδεια που εξασφάλισε η κυανόλευκη ΚΑΕ.

Δίνοντας την ευκαιρία στον κόσμο της ομάδας να δει τον αγώνα καθώς θα είναι μακριά από το πλευρό της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του καλαθοσφαιρικού Ηρακλή:

Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 2017 ενημερώνει το φίλαθλο κοινό πως ο αγώνας της Ομάδας μας με το Μαρούσι θα μεταδοθεί ζωντανά σε τηλεοπτική/διαδικτυακή μετάδοση από το επίσημο κανάλι μας στο YouTube. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 20/10 στις 17:00, στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι. Ευχαριστούμε την ΕΟΚ για την άδεια μετάδοσης και αυτού του αγώνα, αλλά και τη διοίκηση του Γ.Σ. Αμαρουσίου.

Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 2017 στοχεύει στην όσο το δυνατόν καλύτερη και πληρέστερη κάλυψη των αγώνων της Ομάδας μας και την προβολή των προσπαθειών των Αθλητών μας, αλλά κατ’ επέκταση και όλων των σωματείων. Στο πλαίσιο αυτό κινούμαστε, ελπίζοντας πως συνοδοιπόροι μας σε αυτή την προσπάθεια θα είναι, όπως είναι μέχρι τώρα, όλα τα Σωματεία και η Ομοσπονδία, για το καλό του πρωταθλήματος και του Ελληνικού Μπάσκετ.