Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Σκέφτεται την δημιουργία γηπέδου στους Χορτατζήδες ο Τομ Παπαδόπουλος!

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής Τομ Παπαδόπουλος, σκέφτεται και μελετά την περίπτωση γηπέδου στους Χορτατζήδες, δηλαδή ένα έργο το οποίο ονειρεύεται ο κόσμος του Ηρακλή εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Ημίθεος θέλει το δικό του σπίτι χώρος υπάρχει η απόφαση μένει!!!

Αναλυτικά το δημοσίευμα της εφημερίδας FAIR PLAY PRESS:

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας FAIR PLAY PRESS, ο Τομ Παπαδόπουλος έχει αναθέσει σε τεχνικό γραφείο να του καταθέσει μελέτη σχετικά με τα πλεονεκτήματα, που μπορεί να έχει το ενδεχόμενο κατασκευής γηπέδου για τον Ηρακλή στους Χορτατζήδες, παράλληλα με την αντίστοιχη μελέτη για την περίπτωση της Μίκρας.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ επιθυμεί να είναι απολύτως έτοιμος, προκειμένου να πραγματοποιήσει την ιδανικότερη δυνατή επιλογή τοποθεσίας κατασκευής του έργου, όταν, αν και εφόσον αποφασίσει να υλοποιήσει τη σκέψη του για το μεγαλόπνοο αυτό έργο, το οποίο προσδοκούσαν και προσδοκούν γενεές Ηρακλειδέων.

Βασικός παράγων για τον «κυανόλευκο» πρόεδρο είναι ο βαθμός εφεκτικότητας του εγχειρήματος, αναλόγως των ιδιαιτεροτήτων των δύο τοποθεσιών, με βασικό άξονα επιλογής τον συντελεστή δόμησης.

Το σημαντικό στην όλη υπόθεση είναι ότι η παρουσία του Ελληνοαμερικανού «παράγει» μία εναλλακτική, η οποία είχε εγκαταλειφθεί εδώ και πολλά χρόνια από την «κυανόλευκη» οικογένεια, καθώς οι όποιες προσπάθειες κατεβλήθησαν αφορούσαν – κατ’ αποκλειστικότητα – στο ενδεχόμενο κατασκευής γηπέδου στη Μίκρα.