Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Στον τελικό γιατί είναι Αυτοκράτορας!

Στον τελικό του κυπέλλου στο Final 4 της Ρόδου προκρίθηκε ο Ηρακλής, ο οποίος επικράτησε με 3-2 του Παναθηναϊκού με ανατροπή αφού βρέθηκε να χάνει με 0-2 σετ!

Οι παίκτες του Γιάννη Ορφανού παρότι είχαν να ανέβουν ένα βουνό, δεν τα παράτησαν και πέτυχαν την μεγάλη ανατροπή δίνοντας μεγάλη χαρά στον κόσμο τους, αυτούς που ήταν στην Ρόδο αλλά και αυτούς που δεν μπόρεσαν να είναι εκεί…

Όταν φοράς αυτή την φανέλα είσαι γεννημένος για τίτλους, αύριο στις 17:00 ο Αυτοκράτορας αντιμετώπιζει τον ΠΑΟΚ στον τελικό με στόχο το πρώτο κύπελλο από το 2012, δηλαδή έξι χρόνια μετά, αλλά και τον 16ο τίτλο της ιστορίας του.

Τα σετ:

32-34, 17-25, 36-34, 32-30, 15-10(3-2).

Αξίζει να σημειωθεί πως έγινε ένα παιχνίδι που θύμισε τις παλιές καλές εποχές του Ελληνικού Βόλεϊ, αλλά ο Ηρακλής και η ψυχή των παικτών του έδωσαν το σύνθημα ότι ο Ημίθεος επιστρέφει σιγά σιγά εκεί όπου ανήκει!!!

Καλή επιτυχία αύριο στον Αυτοκράτορα!