Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Συνεχίζει κανονικά ο αειθαλής Λάμπης Μπαμπαλιούτας!

Ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας αποτελεί έναν παίκτη κόσμημα για τον χώρο του Βόλεϊ, ένας αθλητής που αγαπά και ζει κάθε στιγμή αυτό που κάνει αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση για τα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα της Πετοσφαίρισης.

Ο Μπαμπαλιούτας που εκτός από παίκτης είναι και προπονητής στους έφηβους του Αυτοκράτορα, οι οποίοι κατέκτησαν το πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν, και αυτή η επιτυχία έχει την σφραγίδα του αειθαλή Λάμπη Μπαμπαλιούτα.

Ο οποίος σκεφτόταν να αποσυρθεί από την ενεργό δράση μετά τον τελικό κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, όμως η αγάπη του για το άθλημα αλλά και τον Ηρακλή τον ώθησαν να συνεχίσει κανονικά και την νέα σεζόν, θυμίζουμε ότι δίπλα του έχει τον νεαρό και ταλαντούχο Αντώνη Μπουράκη, που παίρνει πολλά από μια προσωπικότητα όπως ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας!