Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Συσκέψεις Μπαξεβάνου-Διοίκησης για το ρόστερ!

Το πρώτο πράγμα που ενδιαφέρει όλους όσους βρίσκονται κοντά ή γύρω από την ομάδα δεν είναι άλλο από την άνοδο στη Football League και αυτός είναι και ο γνώμονας με τον οποίο κινούνται άπαντες στη διοίκηση.

Ο σκοπός της φετινής σεζόν έχει γίνει από την αρχή ξεκάθαρος στο νέο προπονητή του «Ημίθεου» Σπύρου Μπαξεβάνου, ο οποίος ξεκίνησε χθες, από κοινού με τα άτομα της διοίκησης, συζητήσεις σχετικά με την ανανέωση του ρόστερ.

Όπως προκύπτει από τη μέχρι τώρα στάση του, ο νέος τεχνικός του Ηρακλή, είναι ανοιχτός σε αυτό το ενδεχόμενο και αναμένεται να μπει στην διαδικασία συζητήσεων με την διοίκηση των «κυανόλευκων» το αμέσως προσεχές διάστημα.

Οι αλλαγές που θέλουν να κάνουν οι άνθρωποι του Ηρακλή στο ρόστερ, έχουν να κάνουν με την δημιουργία ενός πιο διαχειρίσιμου αριθμητικά έμψυχου δυναμικού και στην ομαλότερη δυνατή λειτουργικότητα της καθημερινότητας στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ηρακλή.