Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Τέλος από την Αλ- Νασρ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς!

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και αργότερα προπονητής του Ηρακλή, που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο της ομάδας, ο λόγος για τον Ιβάν Γιοβάνοβις, αποτελεί παρελθόν από την Αλ-Νασρ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων  κλείνοντας έτσι και τη δεύτερη θητεία του στην εν λόγω ομάδα.

 Ο Σέρβος κόουτς που έχει εργαστεί σε Νίκη Βόλου, Ηρακλή,ΑΠΟΕΛ, Παναχαϊκή,Ηρακλή,ΑΠΟΕΛ, και σε δύο θητείες στην Αλ-Νασρ, πλήρωσε το… μάρμαρο για τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα της ομάδας των Εμιράτων.

«Η Αλ-Νασρ εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες και την εκτίμησή της στον κύριο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τις προσπάθειές του κατά τη διάρκεια της θητείας του ως τεχνικός της πρώτης ομάδας», τονίζεται στη σύντομη ανακοίνωση της ομάδας.

Την θέση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς,πήρε ο 45χρονος Βραζιλιάνος Κάιο Ζανάρντι, ο οποίος ήδη ανέλαβε την ομάδα και πραγματοποίησε κάποιες προπονήσεις με τους νέους παίκτες του.