Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Την παρουσίαση της έκανε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή!(Εικόνες)

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή, έκανε την παρουσίαση της μέσω της κάμερας της ΕΡΤ3, σε μια εκδήλωση που έγινε σε ένα όμορφο κλίμα, με στόχο την επιστροφή του τμήματος εκεί όπου ανήκει.

Δείτε την ανακοίνωση του τμήματος:

Παρουσίαση της Γυναικείας ομάδας

Μέσα σε ένα πολύ όμορφο κλίμα και τη διάθεση των αθλητριών να βρίσκεται στα ύψη πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η παρουσίαση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή. Καθ’ όλη τη διάρκεια δεν έλειψαν φυσικά και τα πειράγματα των γυναικών προς τον προπονητή τους, αλλά και μεταξύ τους.

Κοντά στις γυναίκες βρέθηκε και ο έφορος του τμήματος κ. Γαυρίλος Παπαδόπουλος

Στόχος του τμήματος είναι η άνοδος και να επιστρέψει ο Ηρακλής εκεί που ανήκει ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησαν τους χορηγούς της ομάδας αλλά και τον κόσμο που είναι στο πλευρό τους.

Η γυναικεία ομάδα βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο με την διοίκηση να έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια ώστε βήμα-βήμα το τμήμα των γυναικών να επιστρέψει στις κορυφαίες θέσεις επενδύοντας πάνω σε κορίτσια με ταλέντο χτίζοντας έτσι έναν νέο κορμό.

Το ΤΑΑ Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 ευχαριστεί θερμά το καφέ μπαρ Apallou και τους ιδιοκτήτες του για την φιλοξενία και την καλή εξυπηρέτηση, όπως επίσης και το αθλητικό τμήμα της Ερτ3 για το αφιέρωμα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, κείμενο

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος