Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Τουτζιάρης: «Να καταλάβουν οι παίκτες ότι βρίσκονται στον Ηρακλή»

Το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Ηρακλή έστειλε ο διοικητικός σύμβουλος του Ιδρυτικού Σωματείου και βετεράνος του «Ημίθεου», Φάνης Τουτζιάρης.

Στις ημέρες του Αλέκου Βοσνιάδη στον πάγκο του Ηρακλή, καθώς και στον επόμενο προπονητή στάθηκε ο Φάνης Τουτζιάρης.

Μέχρι στιγμής τα δύο επικρατέστερα ονόματα είναι του Ελευθερόπουλου και του Αντωνίου.

Τέλος, έδειξε κατανόηση για τη δυσφορία του κόσμου του Ηρακλή, που είδε την ομάδα να χάνει βαθμούς από αντίπαλους, σαφώς κατώτερους ποιοτικά.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

Αρχικά σημείωσε: 

«Το άσχημο ήταν ο αγώνας με τον Ατρόμητο, δημιούργησε τριγμούς στην ομάδα και επηρέασε την ομάδα στον αγώνα με την Κέρκυρα. Έπαιξε ρόλο και η ήττα με την Κέρκυρα ώστε η ομάδα να μην ρολάρει, φάνηκε ότι υπάρχουν φορτωμένα πόδια και έτσι ήρθε και η απώλεια με τον Αιγινιακό. Από τους παίκτες ξεκινάν και τελειώνουν όλα, ξεκινώντας μία νέα αρχή».

Για την φυγή του Βοσνιάδη:

«Όταν μία ομάδα δεν πάει καλά ο πρώτος που χάνει το παιχνίδι είναι ο προπονητής. Πιστεύω ότι δεν βρήκε τέμπο η ομάδα, πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες που βρίσκονται και δεν φτάνει ότι έχουμε ονόματα. Ο Ηρακλής είναι το μεγαλύτερο όνομα στην Β Εθνική, ωστόσο πρέπει μέσα στο γήπεδο να γυαλίζει το μάτι, δεν φτάνει η φανέλα μόνο».

Για το παιχνίδι με τον Αιγινιακό:

«Μετά το 80′ είχε τόσες κλασσικές ευκαιρίες για να κερδίσει τον αγώνα. Δεν πρέπει όμως να βρίσκεται πίσω στο σκορ για να βγαίνει η τρέλα και να κερδίσει το ματς, πρέπει να τα καθαρίζει από την αρχή».

Για το τι πρέπει να αλλάξει:

«Οι παίκτες είναι πάντα υπεύθυνοι, η ομάδα εξαρτάται από τους ίδιους, το θέμα είναι τι θα κάνουν αυτοί μέσα στο γήπεδο. Όταν παίζεις σε μία μεγάλη ομάδα και οι υπόλοιποι σε παίζουν με μεγαλύτερο πάθος πρέπει να βάλεις στο γήπεδο και εσύ μεγαλύτερο πάθος για να κερδίσεις».

Για τον επόμενο προπονητή:

«Ο Ηρακλής πρέπει να κάνει μία επιλογή μέσω των δύο. Του Ελευθερόπουλου ή του Αντωνίου, πρέπει να διαλέξει έναν που θα ξέρει το υλικό του Ηρακλή, γιατί ο κόσμος έχει συνηθίσει να βλέπει καλό ποδόσφαιρο και πάθος».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στους παίκτες του Ηρακλή:

«Δεν πρέπει να μένουν μόνο στα λόγια για να γίνουν πράξη αυτά που έχουν ειπωθεί. Ο κόσμος δυσανασχέτησε με την Κέρκυρα και τον Αιγινιακό γιατί δεν έχασε από καλύτερες ομάδες».

*Οι δηλώσεις έγιναν στο ραδιοφωνικό σταθμό Fair Play 96,1