Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Το τμήμα της Υδατοσφαίρισης του Ηρακλή καλεί τα νέα παιδιά να έρθουν να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος!

Το τμήμα της Υδατοσφαίρισης του Ηρακλή, καλεί νέους και νέες που θέλουν να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος, να έρθουν και να γίνουν μέλος της οικογένειας του Ημίθεου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του τμήματος:

Το water polo είναι ένα άθλημα που εκτός από κορμιά και υγεία ,χτίζει ανθρώπους ,χτίζει αδελφικές σχέσεις. Τα παιδιά μας δεν παλεύουν μόνο για τη νίκη. Παλεύουν ο ένας για τον άλλον . Αυτό, στη σημερινή εποχή που τα παιδιά έχουν φίλους σε φωτογραφίες στο fb είναι ΜΕΓΑΛΗ υπόθεση!Καλώ όλους τους γονείς να δοκιμάσουν να φέρουν το παιδί τους χωρίς καμία απολύτως υποχρέωση για τις πρώτες 10 μέρες μονο για να δουν με τα μάτια τους πόσο διαφορά θα έχουν τα παιδιά τους . Θα μάθουν πειθαρχία, ομαδικότητα, θα αποκτήσουν στόχους ,θα συμμετέχουν στο όραμα μας. Έχουμε σκοπό να φτάσουμε ψηλά. Ήδη τον τελευταίο χρόνο έχουμε κάνει πολύ μεγάλη πρόοδο και οι έφηβοι μας πάνε για την 3η φάση ! Τώρα είναι η ώρα να μπει κάποιος στην ομάδα μας. Τώρα θέλουμε αγωνιστές που θα σηκώσουν μαζί μας κύπελλα!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με τον έφορο του τμήματος, τον κύριο Παντελή Χατζηκυριάκο στο τηλέφωνο 698 632 6407…

Επίσης μπορείτε να μπείτε και στην σελίδα στο Facebook iraklis water polo και ΛΕΣΧΗ ΦΊΛΩΝ water polo ΗΡΑΚΛΗΣ.