Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Το Bluenews.gr κοντά στο τμήμα Υδατοσφαίρισης,που επιστρέφει βήμα βήμα!(Εικόνες)

Το τμήμα της Υδατοσφαίρισης το οποίο χτίζεται και θέλει να επιστρέψει τον Ημίθεο εκεί που είναι η θέση του, βάζοντας αρκετό μεράκι και άφθονη αγάπη που την μεταφέρει στα παιδιά και όχι μόνο.

Καθημερινά πραγματοποιούνται προπονήσεις από τους προπονητές της ομάδας, που στόχος τους είναι να εκ μάθουν τα μυστικά του αθλήματος, στα νέα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, που είδη είναι στην οικογένεια του Ηρακλής, όμως το τμήμα ανοίγει την αγκαλιά του για να προσφέρει την ζεστασιά του σε παιδιά που επιθυμούν να έρθουν κοντά στην Υδατοσφαίριση του ΓΣ Ηρακλής!

Οι δύο νέοι προπονητές που έχουν αναλάβει την οργάνωση και την εκμάθηση των παιδιών είναι, η Έλενα Πολυχρονιάδου πρωταθλήτρια Ελλάδας με τον Ηρακλή στο water polo, θα είναι η νέα προπονήτρια στην γυναικεία ομάδα, και η Κωνσταντίνα Τσέτουρα πρωταθλήτρια Ελλάδας με τον Ηρακλή στη κολύμβηση η νέα προπονήτρια εκμάθησης.

Και ο κ. Γεωργιάδης Γιώργος στις υποδομές των αγοριών.

Το Bluenews.gr βρέθηκε σήμερα στο Εθνικό κολυμβητήριο συνομίλησε με τους δύο προπονητές, τον Γιώργο Γεωργιάδη και την Έλενα Πολυχρονιάδου, οι οποίοι δήλωσαν χαρακτηριστικά στον Δημήτρη Δικαίο, είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι που υπηρετούμε τον σύλλογο του Ηρακλή, είναι μεγάλη τιμή να βρίσκεσαι στην ομάδα που αγαπάς, προσφέροντας τις υπηρεσίες σου σε νέα παιδιά που διψούν για νέες διακρίσεις, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε βήμα βήμα να επιστρέψει ο Ημίθεος εκεί που ανήκει!

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε λίγες μέρες θα δημιουργηθούν ανδρικό και γυναικείο τμήμα με στόχο την άνοδο!

Οι εγγραφές ξεκίνησαν καθημερινά, υπεύθυνος είναι ο κύριος Παντελής Χατζηκυριάκος έφορος της ομάδας.

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΠΟΛΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΣ!!!
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΑΣ
IRAKLIS WATER POLO 2310207715
Yπεύθυνος Παντελής Χατζηκυριάκος 6986326407

Δείτε το πολύ όμορφο βίντεο που ετοίμασε το τμήμα της Υδατοσφαίρισης:

WATER POLO Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΠΟΛΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΣ!!! ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΑΣ IRAKLIS WATER POLO 2310207715Yπευθυνος Παντελης Χατζηκυριακος 6986326407

Gepostet von Γ.Σ. Ηρακλής am Mittwoch, 5. September 2018

Εικόνες από την προπόνηση: