Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Τσάμπιονς Λιγκ: Στα χνάρια του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς!

Ένα σπουδαίο κατόρθωμα κατάφερε να πετύχει ο παλαίμαχος πρώην ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, και νυν προπονητής του Ερυθρού Αστέρα Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος έστειλε τον Ερυθρό Αστέρα για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους του ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ, αφού με το 2-2 στην έδρα της Αυστριακής Σάλτσμπουργκ, με τα δύο τέρματα του Μπεν θα κουνήσει σεντόνι!

Οι Σέρβοι έχουν έναν τίτλο, όμως ήταν στο πρωταθλητριών το 1991, από τότε που μετονομάστηκε σε Τσάμπιονς Λιγκ δηλαδή το 1993, δεν είχαν προκριθεί ποτέ στους ομίλους!

Ο Σέρβος προπονητής μετά από τον Πανιώνιο που είχε καλή πορεία, βρίσκεται δεύτερη χρονιά στον πάγκο του Ερυθρού και τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους, είναι ένας προπονητής με σοβαρό προφίλ, με πολύ μέλλον μπροστά του.

Άλλος ένας γνωστός μας με θητεία ως παίκτης αλλά και προπονητής, είχε καταφέρει να πετύχει μια υπέρβαση αρχικά έφτασε τον ΑΠΟΕΛ στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης, φτάνοντας στην συνέχεια ως του ΄8 περνώντας αρχικά το εμπόδιο της Λυών, αλλά υπέκυψε μπροστά στην ανωτερότητα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο λόγος για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Γιοβάνοβιτς που δούλεψε τρεις φορές στον Ημίθεο, με την τελευταία του παρουσία το 2008 να είναι υπό αμφισβήτηση έφυγε από την Ελλάδα, πηγαίνοντας στην Κύπρο με τα επιτεύγματα του να πείθουν και το πιο δύσπιστο πως πρόκειται για έναν προπονητή που αξίζει τον σεβασμό όλων!!!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς 

Αποτέλεσμα εικόνας για βλάνταν μιλόγεβιτς

Στα χνάρια λοιπόν του Ιβάν, ο Βλάνταν που με δουλειά και χαμηλά την μπάλα πέτυχε αυτή την επιτυχία!!!

Ο Μιλόγεβιτς δεν έκρυψε ποτέ πως ο Ηρακλής είναι πάντα μέσα στην καρδιά του, τονίζοντας ότι κάποια στιγμή θα ήθελε να επιστρέψει…

Στην ποδοσφαιρική του καριέρα φόρεσε τις φανέλες των: Bečej(Σερβία), FK Radnički Novi Beograd(Σερβία),ΠΑΣ Γιάννινα, Καλαμάτα, Ερυθρού Αστέρα(Σερβία),Απόλλων Αθηνών, Παναθηναϊκού, Ηρακλή και Ακράτητου.

Με την φανέλα του Ηρακλή αγωνίστηκε σε 69 παιχνίδια σημειώνοντας 3 γκολ, από το 2000-03.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς με την φανέλα του Ηρακλή

Σχετική εικόνα

Την προπονητική του καριέρα την ξεκίνησε το 2011-12, οι ομάδες που έχει δουλέψει είναι οι εξής:

ΦΚ Γιάβορ Ιβάνιτσα (Σερβία) 2011-12

ΦΚ Τσουκαρίτσκι(Σερβία) 2012-15

Ομόνοια (Κύπρος) 2015-16

Πανιώνιος 2016-17

Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) 2017-