Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Υπόθεση Ρόβα: Επιτακτική η ανανέωση!

Παρά τα όσα εκτυλίσσονται τις τελευταίες ώρες στον Ηρακλή, μετά και την ανακοίνωση της απομάκρυνσης του Σάκη Αναστασιάδη από τον πάγκο του Ηρακλή, οι «ανοικτές» υποθέσεις στην ομάδα συνεχίζουν να τρέχουν.

Ένας από τους βασικότερους συντελεστές της φετινής επιτυχίας του Ηρακλή στη Γ’ Εθνική, δεν είναι άλλος από το βασικό επιθετικό της ομάδας, Χρήστο Ρόβα, ο οποίος σκοράρει με συνέπεια και δεν αφήνει τον «Ημίθεο» να καίγεται και να αφήνει βαθμούς στη μάχη για απευθείας άνοδο.

Ο φορ του Ηρακλή διάγει την πιο παραγωγική σεζόν στα 23 του χρόνια, έχοντας σημειώσει 21 γκολ το ένα πιο καθοριστικό από το άλλο στη συγκομιδή βαθμών για την ομάδα σε πολύ δύσκολες καταστάσεις.

Ένα πολύ σημαντικό προσόν, εκτός από την ταχύτητά του και την εκτελεστική του δεινότητα είναι η ικανότητά του να δημιουργεί χώρους για τους έτερους επιθετικούς και να μοιράζει ασίστ.

Ο πρώην επιθετικός των Εθνικού Σιδηροκάστρου,  Παναξιακού, Γιούχτα Χανιών, Ιωνικού, Απόλλωνα Πόντου και Ερμή Ζωνιανών δείχνει να έχει βρει την ποδοσφαιρική του… Ιθάκη στον «Ημίθεο» σκοράροντας ακατάπαυστα.

Από την άλλη, ο Ηρακλής έχει επωφεληθεί από την παρουσία του ποδοσφαιριστή στην ομάδα, καθώς δίνει πολλές λύσεις μεσοεπιθετικά, διαθέτει πλουραλισμό στο παιχνίδι του και πολλές φορές δεν λείπουν οι έξυπνες πάσες και οι κινήσεις στην πλάτης της άμυνας που «σπάνε» τον αμυντικό κλοιό κάθε ομάδας.

Η συμβολή του 23χρονου επιθετικού στην ομάδα είναι κάτι παραπάνω από καθοριστική, μιας και χωρίς αυτόν ο Ηρακλής θα μετρούσε πολλά λιγότερα γκολ και σίγουρα λιγότερους βαθμούς σε κρίσιμους αγώνες.

Το κύριο μέλημα της διοίκησης πρέπει να είναι η υπόθεση της ανανέωσης του παίκτη, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2018 και πλέον είναι διαθέσιμος να διαπραγματεύεται με όποια ομάδα επιθυμεί να τον αποκτήσει, χωρίς κανένα οικονομικό όφελος για τον Ηρακλή.

Σίγουρα ο ποδοσφαιριστής είναι αφοσιωμένος και ευγνώμων στον Ηρακλή και τα αισθήματα είναι αμοιβαία, ωστόσο θα ήταν συνετό η ίδια η ομάδα να του δείξει πόσο τον θέλει στις τάξεις της, ανανεώνοντας άμεσα το συμβόλαιό του, κλείνοντας παράλληλα και τις ενδεχόμενες «σειρήνες» που ηχούν στα αυτιά του 23χρονου επιθετικού.