Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Με το δεξί η Κ-19, 4-0 τον Αιγινιακό!

Με το δεξί ξεκίνησε στο πρωτάθλημα Κ-19 ο Ηρακλής ο οποίος επικράτησε με 4-0 του Αιγινιακού, την αναμέτρηση παρακολούθησαν ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Τομ Παπαδόπουλος, και ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Η ανακοίνωση από το επίσημο site της ΠΑΕ:

Υπό το βλέμμα του προέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής, Τομ Παπαδόπουλου, στελεχών της διοίκησης, του προπονητή Δημήτρη Ελευθερόπουλου και των παικτών της πρώτης ομάδας, η «κυανόλευκη» Κ-19 ξεκίνησε με το δεξί τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα Νέων της Football League, καθώς επικράτησε με 4-0 του Αιγινιακού στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Οι «κυανόλευκοι» προηγήθηκαν στο 21’ με τον Αβραμίδη, διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 39’ με τον Κυζιρίδη, ο οποίος έκανε και το 3-0 στο 58’, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Περπερίδης εφτά λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα (83’).

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάνουν σπορ, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η ταυτότητα του αγώνα:

Διαιτητής: Θ. Μαυρίδης

Βοηθοί: Γ. Κεσίσογλου, Ν. Αρέστης

Γκολ: 21’ Αβραμίδης, 39’, 58’ Κυζιρίδης, 83’ Περπερίδης

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μ. Κεχαγιάς): Μαυροματίδης, Μανακίτσας, Κριτσιάνης, Φασουλάκος, Χατζηστογιάννης, Στόιος (79’ Περπερίδης), Αναστασιάδης (46’ Γιαννακόπουλος), Κυζιρίδης (71’ Ντουβαρτζής), Αβραμίδης (66’ Αποστόλου), Μακρής, Τζούτζιος

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Αν. Σαββίδου): Κανάνη, Κοτανίδης, Μπεκιράι, Κόφι, Ελ. Σωτηριάδης, Θ. Σωτηριάδης, Θεοδώρου, Κούλαλης, Σεραφειμίδης, Τοπαλίδης, Γουλιόπουλος