Δήλωση Τομ Παπαδόπουλου: «Να ξαναφέρουμε το χαμόγελο στους οπαδούς μας!»

Δήλωση Τομ Παπαδόπουλου: «Να ξαναφέρουμε το χαμόγελο στους οπαδούς μας!»

Σε μία δήλωση εφ’ όλης της ύλης προχώρησε ο πρόεδρος του Ηρακλή, Τομ Παπαδόπουλος, αναφερόμενος στα τεκταινόμενα των τελευταίων ημερών, την κακή αγωνιστική εικόνα, την δεύτερη απομάκρυνση προπονητή και τα άσχημα αποτελέσματα. Περισσότερα »

Ανακοίνωση ΠΑΕ Ηρακλής: Λύση συνεργασίας με Ελευθερόπουλο!

Ανακοίνωση ΠΑΕ Ηρακλής: Λύση συνεργασίας με Ελευθερόπουλο!

Μετά και τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, η ΠΑΕ Ηρακλής γνωστοποίησε την απόφαση που πάρθηκε από κοινού για τη λύση της συνεργασίας με το Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Περισσότερα »

 

Final 4 οι έφηβοι του Αυτοκράτορα!

Στην Τετράδα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος !!!!

Με μια καταπληκτική εμφάνιση οι έφηβοι επικράτησαν με 3-0 κόντρα στην ομάδα του Έβρου και εξασφαλισαν την θέση τους στην τετράδα για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Τα σετ 3-0 (25-16, 25-19, 25-15)

Ο προπονητής της ομάδας Λάμπης Μπαμπαλιούτας μετά τον αγώνα δήλωσε : Ήταν πιστεύω το τέλειο τετραήμερο για την ομάδα μας, πήγαν όλα καλά, τέσσερις νίκες με το εφηβικό. Από την αρχή γνωρίζαμε ότι είμαστε το φαβορί, θέλαμε να κάνουμε μια σωστή διαχείριση χωρίς να υποτιμησουμε καμία ομάδα. Τα παιδιά ήταν αρκετά συγκεντρωμένα, παίξανε αυτό που μπορούσαν και νομίζω δίκαια προκριθήκαμε για το final 4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Ο αρχηγός της ομάδας Στ. Τζιουμάκας είπε: Ξέραμε ότι υπάρχει ένας πολύ καλός επιθετικός από την άλλη ομάδα και ότι όλα τα παιδιά γνωρίζουν καλό βόλεϊ και έχουν καλό προπονητή. Εμείς παίξαμε συγκεντρωμένα, σοβαρά χωρίς να πιάσουμε μια καλή απόδοση. Παίξαμε όπως έπρεπε για να πάρουμε την πρόκριση για το final 4 του Πανελληνίου.