Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Kαταγγέλλει τα νέα τεχνάσματα του ψευδεπίγραφου «Ηρακλή» Ο Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ…

O Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ,καταγγέλλει το φαινόμενο του ψευδεπίγραφου χρήστη του ονόματος του Ημίθεου,έτσι ώστε  να «τελειώσει», κάτι που δεν είναι Ηρακλής, που χρησιμοποιούσε το όνομα του Ημίθεου για να αντλεί παιδιά εναντίον του συλλόγου «Αθλητικός Σύλλογος Στίβου Ηρακλής Θεσσαλονίκης», το οποίο προέκυψε στην αθλητική οικογένεια της πόλης εδώ και περισσότερο από δύο χρόνια.

Μάλιστα, αναφέραμε την επιτυχή έκβαση της προσπάθειας του ΓΝΗΣΙΟΥ, ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΗΡΑΚΛΗ στο μπλοκάρισμα της αθλητικής αναγνώρισης του συγκεκριμένου σωματειακού μορφώματος, μέσω της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Δείτε παρακάτω και βγάλτε τα συμπεράσματα σας, για την παρατυπία κατά του ονόματος του συλλόγου, Ηρακλής είναι ένας και κανείς δεν μπορεί να τον προσβάλει…

Αυτή είναι ανάρτηση της σελίδας!!!

ΑΣΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Το ταξίδι συνεχίζεται…μαζί σας

Αγαπητοί αθλητές, προπονητές, γονείς και φίλοι του συλλόγου μας.Έχοντας όλοι μας ζήσει όλο αυτό το διάστημα την αλματώδη ανάπτυξη του συλλόγου μας, τόσο σε επίπεδο ακαδημιών όσο και σε επίπεδο αγωνιστικού αθλητισμού και την καθιέρωση του στον Ελληνικό Κλασικό Αθλητισμό, προσπαθώντας να διαφυλάξουμε αυτήν την επιτυχία που πετύχαμε, αλλά προπαντός αυτή που στο μέλλον προσδοκούμε να πετύχουμε, μακριά από αχρείαστες ονοματολογικές παρεξηγήσεις και θέλοντας να προβάλλουμε το όνομα της περιφέρειας που έχουμε ως έδρα, ομόφωνα τα μέλη του συλλόγου μας αποφάσισαν την αλλαγή του ονόματος από ΑΣΣ ΗΡΑΚΛΗΣ Θεσσαλονίκης σε ΑΣΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Η επιλογή αυτή του ονόματος έγινε γιατί πιστεύουμε ότι αντικατοπτρίζει καλύτερα το μέγεθος των προσδοκιών και των απαιτήσεων που διατηρούμε για το Σύλλογο μας.Το ταξίδι μας που άρχισε πριν δύο χρόνια με όνειρα και πίστη, συνεχίζετε με την ίδια αφοσίωση και τις ίδιες αξίες και είμαστε όλοι σίγουροι ότι θα αποτελέσει το νέο μας εφαλτήριο για να πετύχουμε πολλά περισσότερα.

Για να βοηθήσουμε περισσότερα παιδιά να αγαπήσουν τον Κλασικό Αθλητισμό και να στηρίξουμε άλλα, να κυνηγήσουν τα όνειρα τους.

Το Δ.Σ

Και το σήμα:

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο