Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

League Cup: Με Εθνικός Αλεξ., Κομοτηνή και ΠΑΟΚ,ο Αυτοκράτορας!

Έγινε η κλήρωση για το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς 2018-19, με τον Αυτοκράτορα να βρίσκεται στον  πρώτο όμιλο, με αντιπάλους τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, την ΑΕ Κομοτηνής και τον ΠΑΟΚ, αξίζει να σημειωθεί πως στην φετινή διοργάνωση θα υπάρξει διπλός τελικός και «χρυσό σετ».

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της ΕΣΑΠ:

«Αποφασίστηκε το σύστημα διεξαγωγής του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς 2018-19 το οποίο είναι το ακόλουθο:

Α΄φάση – Προκριματικοί: Θα γίνει με δύο (2) ομίλους των τεσσάρων (4) ομάδων και έναν όμιλο των τριών (3) ομάδων. Στον Α΄όμιλο ορίστηκαν οι ομάδες που προέρχονται από τον Βόρειο Ελλάδα, ενώ για τους άλλους δύο ομίλους έγινε κλήρωση:

Α΄ομιλος: ΗΡΑΚΛΗΣ, ΠΑΟΚ, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ΑΕ Κομοτηνής

Β΄όμιλος: Ολυμπιακός Φοίνικας Σύρου, ΑΟΠ Κηφισιάς, ΓΑΣ Παμβοχαϊκός

Γ΄ομιλος: Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας.

*Οι έδρες των αγώνων θα οριστούν στο επόμενο Δ.Σ. της ΕΣΑΠ.

Προκρίνονται στην ημιτελική φάση οι πρώτοι κάθε ομίλου και ο καλύτερος δεύτερος του Α΄και του Β΄ομίλου.

Οι αγώνες της ημιτελικής φάσης θα είναι νοκ άουτ.

Κατόπιν κληρώσεως προέκυψε ο Α΄ημιτελικός να διεξαχθεί μεταξύ του καλύτερου δεύτερου (Α΄και Β΄ομίλου) και της πρώτης ομάδας του Γ΄ομίλου με έδρα στον καλύτερο δεύτερο. Ο δεύτερος ημιτελικός μεταξύ του πρώτου του Α΄ομίλου και του πρώτου του Β΄ομίλου με έδρα την πρώτη ομαδα του Β΄ομίλου.

Ο τελικός θα είναι διπλός. Θα ακολουθηθεί η διαδικασία του Golden Set και ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα του νικητή του Α΄ημιτελικού».