Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Nέους τεχνικούς στην Ακαδημία μπάσκετ, ανακοίνωσε ο Ηρακλής (pics)

Η ΚΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε νέους τεχνικούς στην Ακαδημία Μπάσκετ, οι οποίοι είναι,ο Γιώργος Γεροφώτης,ο Λάζαρος Σιβένας, ο Γρηγόρης Σακελλίων,και η Μαριαλένα Τσίμου, ενώ ευχαρίστησε και τον Στράτο Βαρδαξή για την προσφορά του.

Οι σχετικές ανακοινώσεις συνεργασιών της ΚΑΕ Ηρακλής:

«Συνεχίζεται η ενίσχυση των Τμημάτων Υποδομής και της Ακαδημίας Μπάσκετ του ΗΡΑΚΛΗ. Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώνεται η συνεργασία με τους παρακάτω προπονητές:

 

– Γιώργο Γεροφώτη, απόφοιτο ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ, 28 ετών, που ξεκίνησε από τις Ακαδημίες μας ως παίκτης και μετά στον Αετό (2010-2014). Ως προπονητής ξεκίνησε από τον Αετό (2013-14), μετά στους Γαλάζιους και στον Μακεδονικό (2013-15) και τα τελευταία χρόνια ήταν στον Ναύαρχο Βότση (2014-2018).

– Λάζαρο Σιβένα, απόφοιτο ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ, 23 ετών, που εργάστηκε στις ακαδημίες του Άρη και ως αθλητής είναι στη Μακαμπή Θεσσαλονίκης.

 

 

Επίσης ανακοινώνεται η ανανέωση της συνεργασίας με τον Γρηγόρη Σακελλίων, 23 ετών, και την Μαριλένα Τσίμου, 23 ετών, που συνεχίζουν στην Ακαδημία Μπάσκετ του ΗΡΑΚΛΗ.

Παράλληλα η Ακαδημία Μπάσκετ του ΗΡΑΚΛΗ ευχαριστεί για τη συνεργασία και την προσφορά του στην ομάδα τον προπονητή Στράτο Βαρδαξή και του εύχεται ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.

Αποτέλεσμα εικόνας για ακαδημιεσ μπασκετ ηρακλη

 

Ελάτε στο Ιβανώφειο για να μάθουμε όλοι μαζί σωστό ΜΠΑΣΚΕΤ και να χαρούμε το παιχνίδι, να κάνουμε νέους και αληθινούς φίλους, να αθληθούμε και να διασκεδάσουμε!

Για περισσότερες πληροφορίες για τη νέα χρονιά, τις παροχές και για προεγγραφέςμπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 6972-635978 (Χρ. Παπαδούλης)”.